We are ladies Fortune

Ons team staat voor meer dan alleen koffie en een gezellige babbel. We zijn drie doorgewinterde fashion ladies die absoluut met verstand van mode en inzicht in jouw beste opties die we verwerken in onze aandacht voor jou! We geven altijd een passend en eerlijk advies. Pas als jij blij bent is ons doel bereikt; ook als je nog even de tijd nodig hebt om te bedenken wat je echt wil. Je kunt bij ons ook kleding op zicht mee krijgen, of we reserveren het voor jou zodat je even kan nadenken over je
aankoop: geen snelle haastige klus maar rust en tijd!

Pasvorm problemen, kleurkeuze, speciale feestelijke maar ook specifieke draag- momenten als sollicitaties of presentaties. 
We helpen je er bij en zorgen dat jij je die dag helemaal fijn voelt.

Petra, Monique en Annemiek: allemaal ons eigen specialisme. Monique: lost elk mode-probleem op, Petra: weet meer dan een match te halen uit jouw combinaties en Annemiek geeft je naast modetips ook nog een kleur en stijl advies!

Merken

Onze klanten kennen Ladies Fortune als een warm “modethuis”. Met een merkenpakket waarin drie jassenlabels, twee broekenmerken en nog zeker acht totaal-collectie labels zijn opgenomen, vormen we een ware “snoepwinkel” voor de modevolgende vrouw in Purmerend en wijds daarbuiten. We zijn een gezellige verblijf plek met no nonsens en altijd een waardevol en oprecht advies. Vaak vertellen klanten ons dat ze nog steeds zo blij zijn met die ene toffe jurk of nog steeds plezier hebben van dat heerlijke setje dat ze bij ons kochten. Van welk merk? Ja dat weten ze eigenlijk niet...van jullie! Dus daarom zijn we trouw aan onze stijl en de service die we door de jaren heen hebben gegeven. Ons motto is absoluut; als de klant tevreden is dan pas zijn wij dat ook!

WE ARE THE LABEL!

If you want to be original, BE READY TO BE COPIED

Welkom

De koffie en thee staat als ik klaar. 
Je mag hier jezelf zijn!

Persoonlijk

Persoonlijk en eerlijk advies: voor ons is geen pasvorm probleem te groot.

Gevoel

Ons doel is jou 100% achter jouw keuze te laten staan; jij moet echt zingend de winkel uit!

Aandacht

Wil je samen (minimaal 4 personen) een exclusieve Fashion-avond? Dat kan! Lees hier hoe dat gaat!

Volg Ons