Kleur en stijladvies:
jouw beste UITSTRALING en mooiste KLEUREN

Na een korte opleiding kleur- en stijlkenmerken begon Annemiek enkele jaren geleden met de eerste adviezen over kleur en stijl. Niet in de trend van de geijkte zomer, winter en herfsttypes. Annemiek is een mensen-mens en denkt liever vanuit jouw persoonlijkheid. Wat past specifiek bij jou, maar ook praktisch, qua imago.

Waar lach jij het meeste bij? Wanneer straal je? Ben je druk met je gezin, zit jij veel in een auto of moet je er elke dag super representatief uit zien? Het zijn jouw kenmerken die haar al interviewend naar de slotsom brengen; een document met jouw ultieme kleuren beste stijlen. Dat overzicht maak je samen; jij blijft centraal staan. In twee advies-opties kun je meer te weten komen over wat je kan toevoegen aan jouw collectie en wat je eindelijk lekker uit je kast mag opruimen!

Mogelijkheden:

Optie 1; COLOUR TOUCH UP!
Tips en Tricks voor het nieuwe seizoen.
( 30 minuten; € 39,-)
In een half uur weet jij HET!
Elk seizoen kent weer nieuwe trends en nieuwe kleuren. Telkens vraag jij je dan af; hoe zou die nieuwe kleur groen of juist dat felle rood mij nou staan. Kan ik die rok lengte wel hebben? Wijde pijpen dat staat mij niet toch....
Aan de hand van een korte reis door het nieuwe seizoen pallet legt Annemiek de basis voor jouw nieuwe aankopen. Zo voorkom je miskopen en krijg je nieuwe uitdaging om toch steeds de juiste stijl en kleurkeuze the mixen!
Je gaat naar huis met een mooi seizoensadvies op papier en een prachtige trendy sjawl!

Optie 2; THE REAL COLOUR AND STYLE TIPS! 
Volledig kleur en stijl advies.
( 60 minuten; € 89,-)
Een heel uur aandacht voor jouw beste stijlen en kleuren! Voor altijd weet je waar je nooit meer naar hoeft te kijken en waar je juist volop uit mag kiezen! Goede kleuren en uitdagende subtiele pasvormen die helemaal bij jou horen! Annemiek inspireert en enthousiasmeert je om voor altijd de miskopen en twijfelaars je kast uit te jagen en te vervangen voor duidelijke en ultieme persoonlijke passende keuzes. Je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën en een kleuter en stijl overzicht op papier en een prachtige Sjawl in jouw beste kleur!