Mix tot the Max!

Met een merkenpakket van ruim 15 labels is het heerlijk mixen in onze winkel!
We kopen in op nieuwe combinaties tussen de merken onderling en daarmee weten we dat we zelf het merk zijn! Je koop bij ons Ladies Fortune! Voor specifieke artikelen als broeken, jassen en jurkjes hebben we ook heel gericht specialistische labels die zich hebben gefocust op bijvoorbeeld jeans of juist of goede jurkjes. Zo halen we de crème de la crème van de mode in het midden tot midden - hoog in huis. Daarnaast werkt ons bevlogen team ook absoluut met de sterktes van de labels en weten ze welk merk en welke pasvormen bij welke klant het beste tot haar recht komt. Dat noemen wij ; MIX TOT THE MAX! dat staat ook op onze ramen en is de slogan bij onze klanten en vriendinnen avonden. Want voorspelbaar en uit een boekje zijn onze combinaties zeker niet.
Dat is ons specialisme; net even anders en daardoor origineel!

Een greep uit onze labels: veelal van Hollandse origine

Geisha

Geisha is ook van Hollandse bodem! Dit stijlvolle en modevolgende label is een bron van inspiratie voor elke fashionista! Met een verfijnde keuze aan jurkjes, tops en jasjes is dit label voor ons een heerlijk Mix to the Max merk. De pasvorm is royaal en loopt tot een ruime maat 44!

King LOUIE

Een Amsterdams label met charme en een vleugje nostalgie! Dit label toont al ruim 25 jaar een beeld in de mode van vintage en retro achtingen stofjes. Het is gekend en bekend door de geweldige pittige rokjes en jurkjes met kleine prints met vaak een kokette top of vestje dat het geheel eigen en herkenbaar maakt!
De stoffen zijn veelal katoen en viscose wat draagbaarheid en soepele grip garandeert. Een aanwinst voor Ladies Fortune!

LIZZY & COCO

Dit originele en altijd verfrissende merk komt tevens weer uit ons eigen land!
De reversible jurkjes vormen een groot deel van de collecties. Dit concept dit is iets unieks; een jurk die je aan twee zijden kan dragen en allemaal in de meest fantastische prints en kleuren van het seizoen. Nooit saai en geweldige pasvormen tm maat xxl. Juist vrouwelijk en vooral origineel! We hebben er veel fans voor en dat snappen we!

PARA MI

Dit broekenlabel klinkt heel Italiaans maar niets is minder waar het is een oer-Hollands product. Para Mi kenmerkt zich eigenlijk als een label met een hoge vrouwelijke pasvorm en daardoor een echt op dames gericht label. Naast uitgebreide jeanskwaliteiten ook een scala aan prachtige stoffen in unie en prints die elk seizoen perfect aansluiten bij de seizoensmode. Eenmaal een Para Mi en je wilt niets anders meer!

ZILCH

Bij ZILCH staat kleur centraal. Daarnaast zijn alle grondstoffen natuurlijk. Wol, viscose, bamboe en katoen bepalen een natural “grip” van de vaak geprinte en kleurrijke stofjes. De combinaties zijn talloos en juist dat bijpassende vestje in de juiste kleur geeft meerwaarde. Comfort en vrouwelijke uitstraling staan hoog in het vaandel bij ZILCH

Poools

Dit is een top merk waar het gaat om je volledige garderobe te mixen tot het maximale! Alles is op elkaar afgestemd. Vaak zijn de tops geraffineerde prints die met mooi passen bij dat uni vest in 1 van de tinten.
Altijd een “touch of sport “ in de ontwerpen en vooral heel eigen als het gaat om accenten als bijvoorbeeld ritjes en applicaties. Het pasbereik kun je echt Hollands noemen; tot een ruime maat 46 wordt iedereen blij van de sets!